آی تی من- روزبه بابازاده، رئیس کمیسیون اینترنت اشیا سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران درباره برگزاری نمایشگاه الکامپ گفت: امیدوارم در الکامپ 27، شاهد حضور پررنگتر شرکتهای حوزه اینترنت اشیا و هوشمندسازی باشیم چراکه نیازهای صنعت و جامعه در این حوزه روز به روز در حال افزایش است. امیدواریم ...
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت:سند هوش مصنوعی در حال تدوین است که اگر اجرایی شود اتفاقات مبارکی رخ خواهد داد، در پنجره خدمات هوشمند دولت که بخشی به دانشگاهها و وزارت علوم مربوط میشود، استفاده از هوش مصنوعی مطرح است.
ایجاد یک محیط شبیهسازیشده از دنیای مبتنی بر فناوری انقلابی نسل پنجم ارتباطات که کارکردهای بیشماری برای مشاغل، شکلگیری کسبوکارهای جدید، ایجاد انبوهی از خدمات ارزشافزوده و تسهیل و ارایه خدمات متنوع به مشتریان میشود، اقدام بسیار باارزش برای آمادهسازی کسبوکارهای وابسته و بهرهگیر از این فناوری برای جهشهای آتی و همزمان ...
میثم صالحی نایبرئیس کارگروه اینترنت اشیا اتاق ایران از تلاش برای شناسایی مقررات مغایر با منافع بخش خصوصی خبر داده و گفت: گام پس شناسایی، ارائه پیشنهادات برای این مقررات است.
فاز نخست پروژه توسعه فراگیر 5G در ایران، صبح پنجشنبه گذشته طی مراسمی با حضور وزیر ارتباطات در ساختمان مرکزی ایرانسل تکمیل شد و چهارصدمین سایت نسل پنج ایرانسل، به صورت آنلاین، در شهر کرمانشاه به بهرهبرداری رسید.
صبح دیروز در مراسمی که در سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران برگزار شد، نخستین پروانه اپراتوری پایش هوشمند حریق تهران به شرکت ارتباطات مبیننت اهدا شد.
معاون مرکز رشد پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از راهاندازی آزمایشگاه اینترنت اشیا به کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت همراه اول در ناحیه اینترنت اشیاd پارک علم و فناوری دانشگاه تهران خبر داد و گفت: در این آزمایشگاه دغدغه فنی برای کسانی که قصد کار بر روی اینترنت اشیا را دارند، از میان میرود.
به گفته مدیر گروه علمی تحلیلی طیف و مدیر فروم اینترنت اشیا ایران، پیشبینی میشود که تا سال 2025 میلادی، 200 میلیون دستگاه در ایران به اینترنت اشیا متصل خواهند بود.
محققان جزییات ۱۹ آسیبپذیری را که در کتابخانه کوچکی در دهه ۹۰ میلادی طراحی شده بود و در بیش از دو دهه بهطور بسیار گسترده در تعداد بیشماری از محصولات سازمانی و خانگی استفاده شده است را منتشر کردند.
اگر در حوزه آیتی فعال هستید، با توجه به شرایطی که با همهگیری ویروس کرونا و لزوم قرنطینه خانگی پیش آمده، احتمالا این روزها در خانه نشستهاید و لپتاپتان را به شبکه شرکت وصل کرده و مشغول کارید.
دانشمندان معتقدند که انواع مشخصی از باکتریها را که دارای خواص لازم برای ایجاد شبکههای موثر از حسگرها هستند، میتوان در اینترنت اشیای بیو-نانو به کار برد.